Ak Parti İl Başkanı İshak Alim  Canlı Yayın’da Muhalefete Tüyo Verdi.

Ak Parti İl Başkanı İshak Alim  Canlı Yayın’da Muhalefete Tüyo Verdi.

Çay Tv ekranlarında Hasan Yavuz Bakır’ın hazırlayıp sunduğu Perspektif programına konuk olan Ak Parti Rize İl Başkanı İshak Alim gündemi değerlendirdi ve muhalefete Tüyo verdi.

 Çay TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Yavuz Bakır’ın konuğu olan Ak Parti Rize İl Başkanı İshak Alim gündemi değerlendirdi. Öncelikle yapılan kongrelerle ilgili aklında olan soruları yanıtlayan Alim,eleştirilere de yanıt verdi. Alim, ‘’ Kongrelerimizi pandemi kurallarına uygun yaptık.  Eğer pandemi olmasaydı bizim ilçe kongrelerimizde çok farklı görüntülü olurdu. Biz bir eleştiri bekliyorduk. Ama salonu çok Az kişiyle yapsak ve boşluklar bıraksak yani çok kişiyle yaptıysak da bu kurallardan taviz verdiğimiz anlamına gelmiyor.  Bir kesim bunu bekliyordu yok ‘’Cumhurbaşkanı memleketinde ilgi alaka yok’’, Ak Parti kan Kaybediyor’’ demeyi bekliyorlardı.  Kalabalık olunca da ‘’kuralları kendileri koyuyor ama kendileri uyumuyorlar’’ diye bir eleştiri yaptılar kongreye katılanlar da biz bunları bekliyordu. Yalnız şu konuyu ile ilgili bir bilgi olarak kongreye katılan partililerimizden herhangi bir Kovid vakası çıkmadı’’ dedi.

ALİM KESNTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARI İLE İLGİLİ, ‘’ YAPAMAZSINIZ’’ DEDİLER AMA BAŞLADIK.

 Rize’de yapılan yatırımalar hakkında konuşan Alim’in öncelikli gündeminde kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan Eski Belediye blokları vardı. Alim burada böyle bir proje yapacaklarını söylediklerinde ‘’Yapamazsınız’’, ‘’Kim yapacak bunu’’ ,’’Oy için yapıyorlar’’ diye eleştirelere maruz kaldıklarını belirterek, 2023 vizyonumuzun eseri olacak dönüşüme geçen hafta başladındığı ifade etti. Alim,’’ ilimiz de yapılan yatırımların hepsinde bu dönemin uyumunun çok büyük bir katkısı var. Osman Karavin caddesi, maliye binaları ve eski belediye bloklarının olduğu alan diye bildiğimiz alanda bir çalışma başlattık. Burayı biz dönüştüreceğiz diye söylerken insanlar Bizim ile dalga geçiyorlardı. ‘’Yıkamazlar’’, ‘’Yapamazlar’’, ‘’Bakalım kim yapacak burayı’’, ‘Popülist davranıyorlar’’, ‘’Oy geliştirmek için bunu yapıyorlar’’, diyorlardı Niye söylendiğini sizde hatırlıyorsunuz. Bizim 2023 vizyonumuzun eseri yıkımlara geçen hafta cuma günü başlandı. Şehrin göbeğinde büyük bir alanda ve ticaretin döndüğü bir alanın dönüşümüne şahitlik ediyoruz.  Bu kolay bir iş değil.  Bunu yapabilecek büyük bir vizyon ihtiyaç var.  Biz bir eser bırakacağız ve bununla gurur duyuyoruz. Elde edebileceğimiz en büyük nimet bizim için bu. Burada çok ciddi bir dönüşüm yapılıyor.  İnşallah bir buçuk yıl içerisinde tamamlanacak.  Ekonomik koşullara rağmen yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor’’ diye konuştu.

 CANLI YAYINDA MUHALEFETE TÜYO VERDİ

İl Başkanı İshak Alim yapılan yatırımları ve projeleri heyecanlarından erkenden açıkladıklarını daha sonra açıklasalar bir problem olmayacaklarını  belirterek eleştireler ile ilgili Muhalefete Tİyo verdi. Alim, ‘’ Muhalefet partileri projelerin geç kalındı ile ilgili bir algı oluşturmaya çalışıyor.  Halbuki biz bunun biraz daha geç paylaşsak böyle bir şey olmayacak. Ama bizim heyecanımızdan biz onu bir an önce paylaşmak istiyoruz.  Geç kalındı algısını da oluşturan muhalefet zihniyeti bizim ortaya atmış olduğunuz bir projeye yapılamaz edilemez demekten ziyade farklı projeler ortaya atsalar, bizimkilerin yanına yenileri ortaya koysalar, farklı bir ufuk çizseler onlar için daha iyi olacak.  Bu da benim muhalefet bir tüyom olsun’’ dedi.

 

PROGRAM TEKRARI İZLE

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.