AK PARTİ ÇAYELİ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI İSHAK KARAHAN ÇAYTV CANLI YAYININDA VAATLERİNİ SIRLADI. AYRINTILAR CAYTVHABER.COM’DA

Çay Tv Ekranlarında Yerel Seçimin Nabzını Tutmaya Devam Ediyor.

Belediye Başkan Aday Adayları Canlı Yayınlarımızda Halkla Kendilerini Tanıtıp Vaatlerini Anlatıyor. Çayeli Belediye Başkan Aday Adaylığı İçin Ak Parti İlçe Başkanlığı Görevinden İstifa Eden İshak Karahan, Samimi Açıklamalarda Bulundu. 2019 Yılında Ak Parti’nin Çayeli’ni Kaybetmesi İle İlgili Karahan: “Bizimde Hatalarımız Olmuştur” Diyerek Şimdi Yeni Bir Başlangıç Yapmak İçin Hazır Olduklarını Açıkladı.

İSHAK KARAHAN: “BİZİMDE HATALARIMIZ OLMUŞTUR”
2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Rize’de dört ilçeyi kaybetti. Bu ilçelerden biri de Rize’nin en büyük ilçelerinden biri olan Çayeli’ydi… Seçimin ardından gözler o dönemin Ak Parti İlçe Başkanı olan İshak Karahan’a çevrildi. Çayeli’nin seçimi neden kaybettiğine dair sorular ardı ardına geldi. Türkiye şimdi yeni bir seçim trafiğine girdi. 31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçime hazırlanıyor. Ak Parti Çayeli Belediye Başkan aday adaylığı için İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Karahan, Bölgenin tek televizyon kanalı olan Çay TV’de samimi açıklamalarda bulundu.


KARAHAN: “KENDİME GÜVENİYORUM”
Başkan aday adayı İshak Karahan, neden Çayeli Belediye Başkanlığı sorusuna: “ biriktirdiğim tecrübelerimle Çayeli’ni faklı bir noktaya taşımak istiyorum” dedi.


İSHAK KARAHAN ÇAYELİ İÇİN VAATLERİNİ SIRALADI
Çayeli Belediye Başkan aday adayı İshak Karahan seçilmesi halinde Çayeli’nde hayata geçirecek olduğu projelerini anlattı.


KARAHAN: “ÇAYELİ HALKI BENİ NEDEN SEÇECEĞİNİ BİLİR”
Hülya Uzun Aloğlu sordu, Başkan aday adayı İshak Karahan cevap verdi.
 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.