AHMET KABİL'DEN ERDOĞAN'A MEKTUP

AHMET KABİL'DEN ERDOĞAN'A MEKTUP

Rize Pazar ilçesinde yapımı devam eden RİZE-ARTVİN HAVALİMANI'nın adının Mesut Yılmaz olması talebini bir mektupla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a iletti..

19 - 20 - 21 DÖNEM RİZE MİLLETVEKİLİ AHMET KABİL'İN MEKTUBU; 

Cumhurbaşkanı

Sayın Recep Tayyip Erdoğan

                                           ANKARA

   Sayın Başkanım; Demokrasi tarihinde Rizemizden ilk Cumhurbaşkanı zatıalileriniz Sn.Recep Tayyip Erdoğan ve Rizeden ilk Başbakan Sn.Ahmet Mesut Yılmaz,türk siyasi tarihine isminizi altın harflerle yazdırdınız.biz  Rize halkı olarak bu ikiliyi müşterek değerlerimiz olarak görüyor ve iftihar ediyoruz.

    Size allahtan uzun ömürler,Sn. Mesut Yılmaz'ada allahtan rahmet diliyorum,mekanı cennet olsun.Rizeli her iki evladına sahip çıkmış, gerektiğinde desteğini vererek milliyetçiliğini ve sahiplenme sorumluluğunu göstermiştir.

     Sn.Ahmet Mesut Yılmaz hain darbe teşebbüsüne ve hükümetlerinizin darbecilere karşı her tedbirinin haklılığını avrupa ülkelerinde kapı kapı dolaşıp konferanslar ve demeçler vererek vatanperverliğini, milliyetçiliğini ve yönetiminize karşı sadakatini dünyaya ilan etmiştir.sizde demeçlerinizde ne zaman davet ettiysek hasta değilse hepsine katılmıştır ifadeleriniz olmuştur.

    Sayın Başkanım Türkiye Cumhuriyetinde gelmiş geçmiş bütün başbakanların kendi illerinde tarih boyu ismini yaşatacak bir eser olduğu malumunuzdur.Yalnız merhum Mesut Yılmazın ilinde ismini ve hatırasını yaşatacak bir eser yoktur.

    Rizeden ara vermeden  altı dönem milletvekilliği,önemli bakanlıklar ve üç ayrı hükümette Başbakanlık yapmış ülkemize ve Rizemize’de bir çok önemli hizmetleri olan,Sayın Ahmet Mesut Yılmaz’ın isminin Rize Pazarda yapımı devam eden havaalanına verilmesi halkımızın müşterek talebidir.

  Bu hususun gerçekleşmesi yönünde vereceğiniz talimat Rize halkını mutlu edeceği kanaatimi arz eder,saygılarımı sunarım.

                                          19.20.21.dönem

                                         Rize Milletvekili         

                                            Ahmet Kabil

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.