AFET BÖLGESİ MALATYA'DA BÜYÜK FEDAKARLIKLAR İLE EĞİTİM FAALİYETLERİNİ YÜRÜTEN GÖNÜLLÜ ÖĞRETMENLERİMİZ ÖĞRENCİLERE RAMAZAN ETKİNLİĞİ DE DÜZENLEYEREK PSİKOSOSYAL DESTEK ÇALIŞMASI YAPTI

AFET BÖLGESİ MALATYA'DA BÜYÜK FEDAKARLIKLAR İLE EĞİTİM FAALİYETLERİNİ YÜRÜTEN GÖNÜLLÜ ÖĞRETMENLERİMİZ ÖĞRENCİLERE RAMAZAN ETKİNLİĞİ DE DÜZENLEYEREK PSİKOSOSYAL DESTEK ÇALIŞMASI YAPTI

Afet bölgesi Malatya'da büyük fedakarlıklar ile eğitim faaliyetlerini yürüten gönüllü öğretmenlerimiz öğrencilere Ramazan Etkinliği de düzenleyerek psikososyal destek çalışması yaptı.

Rize Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdürlüğünün koordinesindeki 38 kişiden oluşan gönüllü öğretmen ekibimiz Malatya ilinde çalışmalarına devam ediyor.Farklı bölgelerde oluşturulan eğitim çadırlarına ilimiz ve diğer 5 ilden gelen gönüllü öğretmenler koordinasyonu sağlayan okul müdürleri ile oluşturulan ders programına göre eğitim faaliyetlerini yürütüyorlar.

Öğretmenlerimiz eğitim faaliyetlerinin yanında yardım kuruluşlarının çadır kurma çalışmalarına ve gelen yardım tırlarının boşaltılmasına da destek oluyorlar.

rize-egitimmmmmmmmmmm11.jpg

Ayrıca yaralaramızı bir nebzede olsa sarmaya çalışan, o küçücük yüreklere şefkatle dokunmaya çalışan ekibimiz akşamları planladıkları etkinliklerle de çocukları mutlu etmeye çalışıyorlar.

Gönüllü öğretmenlerimiz Ramazan ayının gelmesi ile teravih namazı ardından "Ramazan Etkinlikleri" ni Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali KAÇMAZ'ın da katılımı ile gerçekleştirdiler. Programda öğretmenlerimiz kukla gösterileri ve çeşitli yarışmalar düzenleyerek çocukların ve ailelerinin eğlenmelerine katkı sunuyorlar.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.