ADALET TEŞKİLATINI GÜÇLENDİRME VAKFI GENEL MÜDÜRÜ, ARTVİN ESKİ BELEDİYE BAŞKANI MEHMET KOCATEPE, ÇAY İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRÜ VE YK BAŞKANI YUSUF ZİYA ALİM’E NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU

ADALET TEŞKİLATINI GÜÇLENDİRME VAKFI GENEL MÜDÜRÜ, ARTVİN ESKİ BELEDİYE BAŞKANI MEHMET KOCATEPE, ÇAY İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRÜ VE YK BAŞKANI YUSUF ZİYA ALİM’E NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU

Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfı Genel Müdürü, ARTVİN ESKİ Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Çay İşletmeleri Genel Müdürü ve YK Başkanı Yusuf Ziya ALİM’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Artvin İlinin Yusufeli İlçesinden olan, Ankara’da Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfı Genel Müdürlüğünü yürütmekte olan, eski Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, “Artvin ilimiz bölgemizde yaş çay tarımının yapıldığı illerimizden birisidir. Çaykur’un sahil kesimindeki ilçelerimizde Çaykur’un yıllardır ilçelerimizde hizmet veren önemli çay fabrikaları vardır. Yaş çay tarımının ağırlıklı olarak yapıldığı, Arhavi, Hopa, Kemalpaşa, Borçka ilçelerimizde yıllardır başta iş istihdamına ve bölgenin ekonomisinin gelişip büyümesine en önemli tarım sektörü olama gücünü her yıl büyüyerek sürdürmektedir. Bu vesileyle, Çaykur’un bölgede yapmış olduğu yatırımlar ve bu sezonda sorunsuz, sağlık ve huzur içinde devam eden yaş çay kampanyası nedeniyle, Genel Müdür sn. Alim ve ekibini tebrik ediyorum.” dedi.

Çaykur Genel Müdürü ve YK Başkanı Yusuf Ziya Alim, “ sn. Kocatepe, gerek geçmişte Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda üst düzey yöneticiliği görevlerinin devamında, geçen dönem memleketi Artvin Belediye Başkanlığı ve şimdi ’de Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfı Genel Müdürü olarak memleketine ve ülkemize hizmet veremeye devam ediyor. ÇAYKUR’daki çalışmalarımızın verimliliği noktasındaki tebrik ziyareti nezaketine, kurumumuzun çalışanları ve şahsım olarak bu nazik ziyaretine bizlerde teşekkür ediyoruz“ dedi.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.