53 gazeteciler derneği başkanı Mustafa Bayrak; Buruk bir bayram Yaşıyoruz

53 gazeteciler derneği başkanı Mustafa Bayrak; Buruk bir bayram Yaşıyoruz

10 Ocak Çalışan gazeteciler günü nedeniyle açıklama yapan 53 gazeteciler derneği başkanı Mustafa Bayrak gazetecilerin yaklaşık bir yıldır risk altında çalıştığını söyledi.

Rize 53 Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Bayrak risk   altında çalıştıklarını belirtti.


    Her yıl bir kaç saatte olsa meslektaşları ile bir araya gelebildiklerini belirten 53 Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Bayrak '"Tüm dünya olduğu gibi ülkemizdede maalesef Korana virüs vaka sayıları artmakta yaklaşık bir yıldır sahada olarak halkın bilgiye ulaşmasını sağlayan gazeteciler, risk alarak çalışmalarına devam etmekte zor koşullarda emeklerini  karşısına alamayarak öz veri ile çalışan meslektaslarim bu surede haber ulaşımında zorluklar yasada işlerini e  iyi şekilde yapmakta. Özel günler ve bayramlarda da halkı bilgilendirmek için gece gün demeden çalışan gazeteci meslektaşlarımın gününü kutlarım" dedi.


      Bayrak açıklamasında bu zor günlerin geride kalacağına inandığını belirterek" Her yokuşun mutlaka bir inişi ölecektir. Ülke olarak gazeteciler olarak sorumluluklarımızı yerine getirdigimizde mutlaka düzlüğe vereceğiz. Hepimize düşen görev maske , mesafe ve hkjyenlik kurallarına uymak ,dileğim bu sıkıntılar geride kalır ve ülke olarak. Gazeteciler olarak sağlıklı ve disksiz olarak yaşantımıza devam ederiz. Bu dilmekle tüm meslektaşlarımın 10 Ocak Çalışan gazeteciler gününü kutluyorum " dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.