31 Mart Yerel Seçimlerinin Ardından Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi: İkinci Fırsat Bizi Onure Edici Oldu

31 MART YEREL SEÇİMLERİNİN ARDINDAN ÇAYELİ BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL HAKKI ÇİFTÇİ ÇAYTV'DE KATILDIĞI CANLI YAYINDA AÇIKLADI. İKİNCİ FIRSAT BİZİ ONURE EDİCİ OLDU.“DOĞUDAN ESEN SOL RÜZGARLARI MHP OLARAK RİZE’YE HİSSETTİRMEDİK” DEDİ

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için vatandaş sandığa gitti. Milyonlarca seçmen 5 yıl yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticilerini seçti. 2019 yerel seçimlerinde MHP’den Rize’nin Çayeli İlçesi’nde Belediye Başkanı seçilen İsmail Hakkı Çiftçi, 31 Mart seçimlerinde bir kez daha seçilerek güven tazeledi. Çay TV’de yayınlanan gündem programına konuk olan Başkan Çiftçi, bütün seçmenlere teşekkür etti.

ÇİFTÇİ: “RİZE’YE BU SOL RÜZGARLARIN ETKİLERİNİ HİÇ HİSSETTİRMEDİK”

Rize ve İlçelerinde ki seçim sonuçlarını değerlendiren Başkan Çiftçi, “doğudan esen sol rüzgarları MHP olarak Rize’ye hissettirmedik” dedi.

ÇİFTÇİ: “SPORUN VE SPORCUNUN DESTEKÇİSİYİM”

Şampiyonluk hedefiyle başladığı sezonda hedefe doğru emin adımlarla ilerleyen Çayelispor’a da başarılar dileyen Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, “Belediye olarak ilçede ki bütün spor kulüplerine destek vermeye devam ediyoruz. Dedi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.