2023 – 2024 Yılı 2. Dönem Eğitim – Öğretim Başladı. Okullarda gerekli tedbirler alındı

2023 – 2024 Yılı 2. Dönem Eğitim – Öğretim Başladı. Okullarda gerekli tedbirler alındı

2023 – 2024 YILI 2. DÖNEM EĞİTİM – ÖĞRETİM BAŞLADI. RİZE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ NARKOTİK VE ASAYİŞ SUÇLARINDAN UZAK TUTULMASI VE KORUNMASI, EĞİTİM VE ÖĞRETİMİN GÜVENLİ BİR ORTAMDA SÜRDÜRÜLMESİ AMACIYLA OKUL ÇEVRELERİNDE GÜVENLİK TEDBİRLERİ ALINDI

Rize Milli Eğitim Müdürlüğü, Okullarda Güvenli Eğitim İçin Tedbir Alıyor

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı'nın 2. dönemi başladı ve Rize Milli Eğitim Müdürlüğü, öğrencilerin güvenliği ve eğitimin sürdürülebilirliği için çeşitli tedbirler almaya devam ediyor. Bu kapsamda, narkotik ve asayiş suçlarından uzak tutulması, öğrencilerin korunması ve eğitim ortamının güvenliği için okul çevrelerinde önlemler alındı.

rize-milli-egiitm-1.jpg

127 personelin katılımıyla gerçekleştirilen güvenlik tedbirleri, okul çevrelerindeki eğitim güvenliğini tehdit edebilecek unsurları bertaraf etmeyi amaçlıyor. Bu çerçevede, özellikle narkotik ve asayiş suçlarına karşı öğrencilerin korunması için etkin önlemler alındı. Okul servis araçlarına yönelik denetimler de güvenlik tedbirleri kapsamında titizlikle gerçekleştirildi.

rize-milli-egiitm-12.jpg

Rize Milli Eğitim Müdürlüğü, eğitim-öğretim yılı boyunca bu tür denetim ve güvenlik tedbirlerini aralıksız olarak sürdüreceğini açıkladı. Öğrencilerin huzurlu bir ortamda eğitim almalarını sağlamak ve okulları güvenli kılmak amacıyla yapılan bu çalışmalar, velilerin de güven içinde çocuklarını okula göndermelerine katkı sağlamayı hedefliyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.