İshak Alim Kimdir?

İshak Alim Kimdir?

İshak Alim Kimdir?

12 Haziran 1980’de Rize merkezde doğdu.

İlkokulu Camidağı köyü ilköğretim okulunda, orta okulu ve liseyi Rize İmam Hatip  lisesinde okuduktan  sonra Anadolu üniversitesi İktisat fakültesinden mezun oldu.

2005’te Rize imam hatip mezunları (RİHDER) derneğinin kuruluşunda yer aldı.Halen bu derneğin teşkilat başkanlığı görevini yürütmekte. Aynı yıl içerisinde AK PARTi Rize il gençlik kolu başkan yardımcısı (eğitim birim başkanı) olarak siyasete girdi.2006’da serbest muhasebeci mali müşavirlik bürosunda çalışmaya başladı.
 
2007’de vatani görevimi kısa dönem olarak tamamladıktan sonra, 2008’de AK PARTi Rize il gençlik kolu başkanlığına seçildi. Aynı yıl Rize genç MÜSİAD yönetim kurulunda plan bütçe komisyonu başkanlığı görevini üstlendi. 2009’da serbest muhasebeci mali müşavir olarak kendie ait bürosunda serbest meslek faaliyetie başladı. Aynı yıl içinde Rize düşünce kulübü kuruluşunda yer aldı. 2010’da TÜMSİAD Rize şubesinde bürokratik ilişkilerden sorumlu komisyon başkanlığı görevini üstlendi.

 Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı görevini sürdürürken bu görevinden istifa ederek Rize belediyesi özel kalem Müdürlüğü görevine getirildi. Evli ve bir çocuk babasıdır.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.