ZONGULDAK'TA YAŞAYAN HÜSEYİN ŞAŞMAZ, TARTIŞMA SONUCU TOKAT ATTIĞI S.K. İSİMLİ KADINDAN VE TÜM KADINLARDAN BASIN ÖNÜNDE ÖZÜR DİLEYEREK UZLAŞTI

ZONGULDAK'TA YAŞAYAN HÜSEYİN ŞAŞMAZ, TARTIŞMA SONUCU TOKAT ATTIĞI S.K. İSİMLİ KADINDAN VE TÜM KADINLARDAN BASIN ÖNÜNDE ÖZÜR DİLEYEREK UZLAŞTI

Zonguldak'ta yaşayan Hüseyin Şaşmaz, tartışma sonucu tokat attığı S.K. isimli kadından ve tüm kadınlardan basın önünde özür dileyerek uzlaştı.

Zonguldak'ta yaşanan olayın ardından, Hüseyin Şaşmaz ve S.K. isimli kadın basın önünde uzlaşma sağladı. Geçtiğimiz 14 Temmuz'da Kapuz Caddesi'nde yaşanan tartışma sonucu tokat atan taraflar, birbirlerinden şikayetçi olmuştu. Ancak dosya uzlaştırma bürosuna gönderildikten sonra, S.K.'nın avukatı Şerife Bektaş Maltaynman, müvekkilinin ve tüm kadınların özür dilemesi durumunda uzlaşabileceklerini ifade etti.

Hüseyin Şaşmaz, basın önünde yaptığı açıklamada, yaşanan olayın önemli olmadığını ve kendisinin de özür dilediğini belirterek, "Yaptığım davranıştan dolayı, kendisinden ve tüm kadınlardan özür dilerim" dedi. Avukat Bektaş Maltaynman ise maddi yaptırım yerine topluma örnek olacak bir davranış istediklerini vurgulayarak, şiddetin iletişimle çözülmesi gerektiğine dikkat çekti.

Taraflar basın önünde özür diledikten sonra Uzlaştırma Bürosu'na giderek imzalarını attı. Uzlaştırmacı Nagihan Öztürk, tarafların uzlaşmasının toplum barışına katkı sağladığını belirterek, sürecin uzun bir yargılama olmadan sonlandığını ifade etti ve taraflara teşekkür etti. Bu uzlaşma, toplum içinde barışın ve iletişimin önemine dikkat çekiyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.