ÜNYE'DEKİ MİNİK KALPLERDEN BÜYÜK DESTEK: SEMRA TÜRKAN KUR'AN KURSU ÖĞRENCİLERİ GAZZE'YE HARÇLIKLARINI BAĞIŞLADILAR

ÜNYE'DEKİ MİNİK KALPLERDEN BÜYÜK DESTEK: SEMRA TÜRKAN KUR'AN KURSU ÖĞRENCİLERİ GAZZE'YE HARÇLIKLARINI BAĞIŞLADILAR

Ordu'nun Ünye ilçesi Semra Türkan Kur'an Kursu'nda eğitim gören minik öğrenciler, İsrail'in bombalı saldırıları sonucunda binlerce masum insanın vefat...

Ordu'nun Ünye ilçesinde eğitim gören Semra Türkan Kur'an Kursu'nda öğrenim gören minik öğrenciler, İsrail'in Gazze'ye yönelik bombalı saldırıları sonucunda hayatını kaybeden binlerce masum insan için "Özgür Filistin'in Yanındayız" sloganıyla başlatılan kampanyaya katılarak kendi harçlıklarıyla destek verdiler.

Ünye İlçe Müftülüğü'ne bağlı 4-6 yaş sınıfındaki öğrenciler, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıkları Filistin'e göndermek amacıyla Kurs Müdürü Eda Yılmaz liderliğinde, Ünye İlçe Müftüsü Hüseyin Okuş'a teslim etti. Minik öğrenciler, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklardan elde ettikleri 10 bin 330 lira tutarındaki yardımı Gazze'ye bağışlayarak anlamlı bir destek sağladılar.

Ünye İlçe Müftüsü Hüseyin Okuş, öğrencilerin duyarlılıkları için teşekkür ederken, "Öğrencilerimizin merhamet ve yardımseverlik değerlerine sahip olmalarından dolayı kendilerine ve kurs öğreticilerimize kutluyorum. Miniklerimizin bu kampanyasını destekliyor, öğrencilerimizi yetiştiren anne ve babaları ile öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum." dedi.

Semra Türkan Kur'an Kursu Müdürü Eda Yılmaz ise, "İsrail'in Filistinlilere karşı devam ettirdiği zulüm bizleri derinden etkiliyor. Kursumuz öğrencileri de böyle anlamlı bir yardım kampanyası düzenlediler ve bizler de destek olduk. Biriktirdikleri harçlıkları Gazze'ye göndermek istediklerini söylediklerinde çok duygulandık." şeklinde konuştu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.