Türk Kızılay ve Samsunspor, "Bu Kan Seni Unutur mu" Kampanyası İle Taraftarlara Hediyeler Dağıttı

Türk Kızılay ve Samsunspor, "Bu Kan Seni Unutur mu" Kampanyası İle Taraftarlara Hediyeler Dağıttı

TÜRK KIZILAY VE SAMSUNSPOR İŞBİRLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN "BU KAN SENİ UNUTUR MU" KAMPANYASI ÇERÇEVESİNDE KAN BAĞIŞINDA BULUNAN TARAFTARLARA FORMA, SÜPER LİG MAÇ BİLETİ, ATKI VE İNDİRİM KUPONU HEDİYE EDİLDİ

Samsunspor ve Türk Kızılay işbirliğinde düzenlenen "Bu Kan Seni Unutur mu" kampanyası kapsamında, taraftarlara yapılan kan bağışları karşılığında çeşitli hediyeler verildi. 20 Ocak 1989 tarihinde yaşanan acı olayın 35. yıl dönümünde düzenlenen etkinlikte, taraftarlar orijinal Samsunspor forması, Süper Lig maç bileti, atkı ve indirim kuponu gibi hediyelerle ödüllendirildi.

Samsunspor'un tarihinde derin izler bırakan kazanın yıl dönümünde gerçekleştirilen kampanya, Türk Kızılay ve Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi işbirliğiyle hayata geçirildi. Gün boyunca devam eden kan bağışı etkinliğine Samsunspor taraftarları yoğun ilgi gösterdi.

Kampanya çerçevesinde kan bağışında bulunan taraftarlara, Samsunspor forması, Süper Lig'deki Antalyaspor maçı için bilet, atkı ve indirim kuponu gibi hediyeler verildi. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen bu anlamlı etkinlikle, hem kan bağışının önemi vurgulanmış hem de taraftarlar futbol sevgilerini göstermenin yanında insanlık için bir adım atmış oldular.

Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım, kampanyanın amacını açıklarken, "Kanın acil değil sürekli bir ihtiyaç olduğunu biliyoruz. Bu nedenle tüm taraftarlarımızı 'Bu kan sizi unutur mu' kampanyası ile kan vermeye davet ediyoruz. Kampanya kapsamında kan bağışında bulunanlara Samsunspor forması, atkısı, maç bileti ve indirim kuponu hediye ediyoruz. Kimin ne zaman nerede kana ihtiyacı olduğunu bilmiyoruz. O nedenle kan stoklarının her zaman ihtiyaca cevap vermesi gerekiyor. Bu çerçevede kan bağışında bulunan tüm taraftar ve vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Samsunspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Fazlıhan Carus da etkinliğe katılan taraftarlara teşekkür ederek, "Samsunspor taraftarı böyle anlamlı bir günde Kızılay'a destek olacağını biliyoruz. Her yıl bu projeyi çeşitli hediye ve organizasyonlarla destekliyoruz. Kan ihtiyacının kutsal olduğunu bildiğimiz için bu işbirliğini gerçekleştirdik" diye konuştu.

Kampanya, akşam mesai bitimine kadar Çiftlik ve Meydan Kan Alma Merkezlerinde devam etti. Samsun Valisi Orhan Tavlı, kan bağışlayan taraftarları ziyaret ederek, katılımları için teşekkürlerini iletti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.