Tosya'da Karbonmonoksit Zehirlenmesi Olayında İki Kişi Daha Hayatını Kaybetti

Tosya'da Karbonmonoksit Zehirlenmesi Olayında İki Kişi Daha Hayatını Kaybetti

KASTAMONU'NUN TOSYA İLÇESİNDE SOBADAN SIZAN KARBONMONOKSİT GAZINDAN ZEHİRLENEN MUSTAFA TOPUZ (85) VE AYŞE TOPUZ (77) ÇİFTİ, HAYATINI KAYBETTİ. ANNE VE BABASINI SAHURDA UYANDIRMAK İÇİN EVLERİNE GİDEN KIZLARI, YAŞLI ÇİFTİN CANSIZ BEDENİYLE KARŞILAŞTI

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde meydana gelen trajik karbonmonoksit zehirlenmesi olayında, yaşlı çiftin ardından bir trajedi daha yaşandı. Edinilen bilgilere göre, olay Tosya ilçesi Bahçelievler Mahallesi'nde yaşandı.

Gece saatlerinde meydana gelen olayda, Mustafa Topuz (85) ve Ayşe Topuz (77) çifti, evlerinde bulunan sobadan sızan karbonmonoksit gazından etkilendi. Yakınlarının haber alamaması üzerine çiftin evine giden aile fertleri, korkunç manzara ile karşılaştı. Çiftin cansız bedenleri bulunurken, yaşlı çiftin bir süre önce zehirlenerek hayatını kaybettiği tespit edildi.

Bu trajedinin ardından, aynı mahallede yaşayan başka bir ailede benzer bir olayla karşılaşıldı. Yaşlı bir kadın ile onun bakımını üstlenen torunu, evlerindeki sobadan sızan karbonmonoksit gazından etkilendi. Olay yerine sağlık ekipleri sevk edilirken, maalesef yaşlı kadın ve torunu da hayatını kaybetti.

Yetkililer, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattıklarını ve benzer durumların yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınacağını belirtti. Bu tür zehirlenme vakalarında, soba kullanımı ve düzenli bakımının öneminin bir kez daha vurgulanması gerektiği dile getirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.