Samsun'da Polis Operasyonu: Gümrük Kaçağı Ürün ve Etil Alkol Ele Geçirildi

Samsun'da Polis Operasyonu: Gümrük Kaçağı Ürün ve Etil Alkol Ele Geçirildi

SAMSUN'DA POLİS EKİPLERİNCE YAPILAN ÇALIŞMADA GÜMRÜK KAÇAĞI ÇOK SAYIDA ÜRÜN İLE ETİL ALKOL ELE GEÇİRİLDİ. OLAYLA İLGİSİ BULUNAN 4 KİŞİ YAKALANDI

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen başarılı bir operasyonda, gümrük kaçağı çok sayıda ürün ile etil alkol ele geçirildi. İlkadım ve Canik ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonda yapılan detaylı aramalarda çeşitli kaçak malzemelerin bulunduğu belirlendi.

Operasyon kapsamında yapılan aramalarda toplamda 4 adet gümrük kaçağı akıllı cep telefonu, 41 adet gümrük kaçağı adaptör, 38 adet gümrük kaçağı şarj kablosu, 30 bin adet bandrolü sökülmüş boş makaron, bin 400 adet doldurulmuş makaron sigara, 31 adet 1 litrelik etil alkol ve 7 adet 0,5 litrelik el yapımı içki ele geçirildi.

Olayla ilgisi bulunan 4 kişi, polis ekiplerinin başarılı operasyonu sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan detaylı soruşturma kapsamında şüphelilerin kaçakçılık ve organize suçlarla ilişkisi araştırılırken, ele geçirilen malzemelerin piyasa değeri de belirlenerek soruşturma dosyasına ekleniyor. Emniyet yetkilileri, operasyonun devam edeceğini ve benzer suçlarla mücadelede kararlılıkla hareket edileceğini belirtti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.