SAMSUN'DA POLİS OPERASYONU: ARANAN 40 ŞAHIS YAKALANDI

SAMSUN'DA POLİS OPERASYONU: ARANAN 40 ŞAHIS YAKALANDI

Samsun'da polis tarafından aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda 40 kişi yakalandı.

Samsun Emniyeti'nden Başarılı Operasyon: Aranan 40 Şahıs Gözaltına Alındı

Samsun Emniyet Müdürlüğü, aranan şahıslara yönelik gerçekleştirdiği operasyonlarda 40 kişiyi gözaltına aldı. Dün ve bugün gerçekleştirilen çalışmalarda, emniyet güçleri, çeşitli suçlardan aranan ve hapis cezalarına çarptırılmış şahısları tespit ederek yakalama operasyonu düzenledi.

Operasyon kapsamında, uyuşturucu ticareti suçlarından 12 yıl 6 ay ve 10 yıl 6 ay hapis cezası bulunan 2 kişi, bilişim yoluyla dolandırıcılık suçundan 5 yıl hapis cezası bulunan 1 kişi, hırsızlık suçundan 5 yıl ve 4 yıl 2 ay hapis cezası bulunan 2 kişi, kasten yaralama suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası bulunan 1 kişi ile resmi belgede sahtecilik suçundan 2 yıl hapis cezası bulunan 1 kişi olmak üzere toplamda 40 şahıs gözaltına alındı.

Yapılan aramalarda, 4 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet av tüfeği, 2 adet kurusıkı tabanca ve 38 adet kesici/delici alet ele geçirildi. Emniyet yetkilileri, operasyonun suçla mücadeledeki kararlılığın bir yansıması olduğunu belirterek, güvenlik güçlerinin vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlama konusundaki çabalarını sürdüreceğini vurguladı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.