Samsun’da Kaçak Sigara İmalathanesine Baskın

Samsun’da Kaçak Sigara İmalathanesine Baskın

SAMSUN'UN ATAKUM İLÇESİNDE KAÇAK SİGARA ÜRETİMİ YAPILAN ADRESE DÜZENLENEN OPERASYONDA KAÇAK TÜTÜN VE ÇOK SAYIDA KAÇAK ÜRÜN ELE GEÇİRİLDİ

Samsun'un Atakum ilçesinde kaçak sigara üretimi yapılan adrese düzenlenen operasyonda kaçak tütün ve çok sayıda kaçak ürün ele geçirildi.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Atakum'da bir ikametin elektrikli makinelerle kaçak sigara üretimi amacıyla kiralandığını tespit etti. Belirlenen adrese düzenlenen operasyonda kaçak üretim faaliyetleri ortaya çıkarıldı. Adreste yapılan aramada 2 adet elektrikli sigara sarma makinesi, 275 kilogram kaçak tütün, 760 adet kaçak sigara ve 50 adet kesilmiş makaron bandrolü ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şüpheli hakkında Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet suçundan adli işlem başlatıldı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.