Samsun'un Havza ilçesinde polis tarafından gerçekleştirilen bir operasyonda, bir iş yerinde ve bir ikamette yapılan aramada 140 kilo tütün ile 3,500 adet doldurulmuş makaron ele geçirildi. Havza İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen operasyon, Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında gerçekleştirildi. Yapılan aramalarda tespit edilen tütün ve makaronlar, olayla ilgili bir kişi hakkında adli işlem başlatmak amacıyla ele geçirildi.

SAMSUN’DA 140 KİLO TÜTÜN VE 3 BİN 500 DAL MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

Samsun'da polis tarafından bir iş yeri ve ikamette yapılan aramada, 140 kilo tütün ve 3 bin 500 dal doldurulmuş makaron ele geçirildi.

Samsun'da polis tarafından bir iş yeri ve ikamette yapılan aramada, 140 kilo tütün ve 3 bin 500 dal doldurulmuş makaron ele geçirildi.

Olay, Samsun'un Havza ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Havza İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında bir ikamet ve bir iş yerinde arama yaptı. Yapılan aramalarda, 3 bin 500 dal içime hazır dolu makaron ve 140 kilo kıyılmış tütün ele geçirildi. Olayla ilgili bir kişi hakkında adli işlem başlatıldı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.