ORDU ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DEKANLIK GÖREVİNE PROF. DR. HAKAN TİMUR ATANDI

ORDU ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DEKANLIK GÖREVİNE PROF. DR. HAKAN TİMUR ATANDI

ORDU ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DEKANLIK GÖREVİNE PROF. DR. HAKAN TİMUR ATANDI

Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlık görevine Prof. Dr. Hakan Timur atandı.

Daha önce ODÜ Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevinde de bulunan ve profesörlük unvanını aldıktan dekanlık görevine atanan Prof. Dr. Hakan Timur için devir teslim töreni yapıldı.

ODÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş törende yaptığı konuşmada, "Gerçekleştirilen bu atama bizleri son derece mutlu etti. Üniversitemiz ve çalışma arkadaşlarımızla birlikte nice başarılar elde edeceğimize inanıyorum. Beklentimiz Üniversitemizi her geçen dönem bilimsel olarak bir üst seviyeye çıkarmak; mutlu, yaşanabilir ve konforlu bir çalışma ortamı oluşturmaktır. Bu vesile ile Tıp Fakültesi Dekanlığına atanan Prof. Dr. Hakan Timur hocamıza teşekkür ediyor, kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi.

Tıp Fakültesi Dekanlık görevine atanan Prof. Dr. Hakan Timur, "Öncelikle bu görevi bana tevdi ettikleri için başta Rektör hocam olmak üzere tüm emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Burada bulunma amacımız Tıp Fakültesini bilimin ışığında, teknoloji ile birlikte daha yukarı seviyelere taşımak ve bilimsel aktivitelerin artarak devam etmesidir. Biz elimizden geleni yapacağız, bunun sorumluluğu ve bilincindeyiz. İnşallah Tıp Fakültemizi hep birlikte daha ileri seviyelere taşıyacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.