Kocaeli'de 8. Kattan Düşen Genç Kadın Hayatını Kaybetti

Kocaeli'de 8. Kattan Düşen Genç Kadın Hayatını Kaybetti

KOCAELİ'NİN GEBZE İLÇESİNDE 35 YAŞINDAKİ ŞERİFE İŞİBİL, 8. KATTAN DÜŞEREK HAYATINI KAYBETTİ

Gebze'de Dramatik Olay: 8. Kattan Düşen Şerife İşibil Hayatını Kaybetti

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde meydana gelen trajik olayda, 35 yaşındaki Şerife İşibil, 8. kattan düşerek hayatını kaybetti. Olay, Osman Yılmaz Mahallesi İstasyon Caddesi'nde bulunan bir apartmanda dün gece saatlerinde meydana geldi ve genç kadının cansız bedeni sabah fark edildi.

Vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yaptığı ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalede, ne yazık ki Şerife İşibil'in hayatını kaybettiği belirlendi. Polis incelemeleri sonucunda, düşen kadının 35 yaşındaki Şerife İşibil olduğu tespit edildi. Olayın şokunu yaşayan Şerife İşibil'in oğlu ise acı haberle derin bir üzüntü yaşadı.

İncelemelerde, İşibil'in 8. kattaki daireden dün gece saatlerinde düşmüş olabileceği tahmin edildi. Cansız bedeni sabahleyin fark edilen genç kadının cenazesi, olay yerindeki incelemelerin ardından otopsi için morga kaldırıldı.

Olayın detaylarına ilişkin soruşturma başlatıldı. Şerife İşibil'in ani ve üzücü kaybı, çevresinde büyük bir şok ve üzüntü yaratırken, olayın ardındaki nedenler de polis ekiplerince detaylı bir şekilde inceleniyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.