Kılıçdaroğlu ağız değiştirdi

Kılıçdaroğlu ağız değiştirdi

Kılıçdaroğlu, Afyonkarahisar'daki patlamayala ilgili olarak: "Bu tartışılan bir konu" yorumunu yaptı.

İstanbul Bakırköy'de bir otelde gerçekleştirilen 'Sosyal Demakrat Belediyeler Proje ve Hizmet Toplantısı'na katılan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu burada bir konuşma yaptı.
CHP'Lİ BELEDİYELERE ELEŞTİRİ

CHP'li parti yöneticileri ve belediye başkanlarının bulunduğu salona hitap eden Kılıçdaroğlu, CHP'li belediyelerin projelerin yeterince tanıtamadıkları özeleştirisini yaptı. Belediye başkanlarından halkla ilişkilere daha fazla önem vermelerini isteyen Kılıçdaroğlu, Kadıköy - Kartal Metrosu'nun maliyetine ilişkin bazı iddialarda bulundu.
METRO İDDİASI

Kadıköy - Kartal Metrosu'nun kilometre maliyetinin 141 milyon lira, tamamı İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin imkanlarıyla yapıldığını söylediği İzmir Metrosu'nun kilometre maliyetinin 56 milyon olduğunu belirten Kılıçdaroğlu sözlerini şöyle sürdürdü: "Değerli arkadaşlarım kullanılan kamu kaynağının hortuma değil, yatırıma gitmesi gerekir. Bunun için sorduk, 'Sayın başbakan bu inanılmaz fiyat farkının nedenini anlatın' dedik. Bunu sormak bizim hakkımız. Bu soruyu birkaç kez sorduk. Sayın başbakan 8 Eylül'deki konuşmasında ateş püskürdü. 'Önce sen metro hafif metro nedir' öğren dedi. Biz öğrenmekten zevk duyarız. Neden İzmir Büyükşehir Belediyesi 56 milyona sen 141 milyona yaptın ? Basit bir soru. İngilizce sormuyorum. Japonca sormuyorum, Türkçe soruyorum. "

O İDDİAYA YANIT

Kemal Kılıçdaroğlu bugün bir gazetede kendisine atfen yer alan "Afyon patlaması sabotaj, cep telefonuyla patlatılmış" haberiyle ilgili sorulara yanıt vermedi. Kılıçdaroğlu habercilerin ısrarlı sorularına, "Bu tartışılan bir konu" karşılığını vermekle yetindi.

CHP liderinin dün sabotaj diye ısrar ettiği patlamayla ilgili olarak bugün 'tartışılan bir konu' şeklinde yorum yapması 'Kılıçdaroğlu yine çark etti' şeklinde yorumlandı.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.