Kastamonu'da Jandarma Operasyonu: Aranan 49 Kişi Gözaltına Alındı, 7'si Tutuklandı

Kastamonu'da Jandarma Operasyonu: Aranan 49 Kişi Gözaltına Alındı, 7'si Tutuklandı

KASTAMONU'DA ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN ARANAN 49 KİŞİ, JANDARMA EKİPLERİTARAFINDAN YAKALANDI

Kastamonu'da Jandarma Suç Arama Timi (JASAT) ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon kapsamında çeşitli suçlardan aranan 49 kişi yakalandı. Yakalanan şahıslardan 7'si tutuklandı.

22-28 Ocak tarihleri arasında yürütülen operasyon neticesinde, hakkında yakalama kararı bulunan şahıslara yönelik başarılı çalışmalar gerçekleştiren JASAT ekipleri, 49 aranan şahsı gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahıslar arasında, 20 yıl hapis cezası bulunan H.D., 13 yıl 11 hapis cezası ile aranan A.G., 11 yıl 8 ay hapis cezası ile aranan M.K., 5 yıl 6 ay hapis cezası ile aranan C.T., 3 yıl 1 ay hapis cezası ile aranan M.B., 3 yıl hapis cezası ile aranan M.T.İ., 1 yıl 8 ay hapis cezası ile aranan S.A. gibi suçlardan aranan şahıslar yer aldı.

Yakalanan şahısların jandarma işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildiği belirtildi. Tutuklanan 7 şahıs, haklarında bulunan ceza kararları doğrultusunda cezaevine gönderilirken, diğer gözaltına alınan şahıslar hakkında da gerekli adli süreç başlatıldı. Operasyon, suçla mücadelede jandarmanın kararlı çalışmalarını bir kez daha ortaya koydu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.