Erzurum'un Pasinler-köprüköy Yolunda Feci Kaza; 1 Ölü 1 Yaralı

Erzurum'un Pasinler-köprüköy Yolunda Feci Kaza; 1 Ölü 1 Yaralı

ERZURUM'UN PASİNLER-KÖPRÜKÖY İLÇELERİ ARASINDAKİ YOLDA MEYDANA GELEN KAZADA GÖKHAN YAVUZ HAYATINI KAYBETTİ, NURİ E. İSE AĞIR YARALANDI

Erzurum'un Pasinler ile Köprüköy ilçeleri arasındaki yolunun üzerinde meydana gelen trafik kazası sonucunda 1 kişi yaşamını yitirirken, 1 kişi ise ağır yaralandı.

Kazada, Nuri E. (58) idaresindeki 42 ALC 105 plakalı tır ile aynı şeritte seyreden Tugay G'nin (33) kullandığı 36 KE 735 plakalı kamyonet çarpıştı. Kazanın ardından olay yerine itfaiye, polis, jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin hızlı müdahalesiyle sıkışan sürücüler kurtarıldı.

Sağlık ekipleri, kamyonette bulunan Gökhan Yavuz'un hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralı olan tır sürücüsü Nuri E. ise Pasinler Devlet Hastanesine ambulansla sevk edilerek tedavi altına alındı. Nuri E.'nin tedavisi ise devam etmektedir.

Kaza sonrasında yol trafiğe kapatılırken, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Trafik kazalarının önlenmesi ve benzer acı olayların yaşanmaması için yetkililer tarafından gerekli önlemlerin alınacağı belirtildi.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.