Cide'de Elektrikli Üç Tekerlekli Moped Kazasında Anne Kaybetti, Kızı Yoğun Bakımda

Cide'de Elektrikli Üç Tekerlekli Moped Kazasında Anne Kaybetti, Kızı Yoğun Bakımda

KASTAMONU'NUN CİDE İLÇESİNDE ELEKTRİKLİ ÜÇ TEKERLEKLİ MOPED ARAÇTAKİ ANNE VE KIZINA ARAÇ ÇARPTI. 1 HAFTA ÖNCE YAŞADIKLARI İSTANBUL'DAN CİDE İLÇESİNE TAŞINAN VE KAZADA AĞIR YARALANAN HATİCE ŞİMŞEK HAYAT MÜCADELESİNİ KAYBETTİ, ANNESİ YOĞUN BAKIMA ALINDI

Kastamonu'nun Cide ilçesinde meydana gelen acı bir kaza, İstanbul'dan yaklaşık bir hafta önce taşınan bir ailenin hayatını derinden etkiledi. Elektrikli üç tekerlekli moped aracında seyahat eden anne ve kızları, bir araçla çarpıştı. Kazada ağır yaralanan Hatice Şimşek (44) yaşam mücadelesini kaybederken, annesi Necla Şimşek (64) ise yoğun bakıma alındı.

Olay, Cide ilçesine bağlı Kasaba Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. Hatice Şimşek'in kullandığı elektrikli üç tekerlekli moped, plakası belirlenemeyen bir araç tarafından çarpıldı. Çarpmanın etkisiyle moped, yoldan çıkarak istinat duvarına çarptı. Kazada Hatice Şimşek ve annesi Necla Şimşek ağır yaralandı.

Sağlık ekiplerinin hızla müdahale ettiği kazada, Hatice Şimşek yapılan tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Anne Necla Şimşek ise ilk müdahalenin ardından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi, burada yoğun bakıma alındı.

Polis ekipleri, olay yerinde yaptıkları incelemeler sonucunda kaçan sürücüyü ve aracın plakasını tespit etti. Hemen harekete geçen polis, sürücüyü ve aracı kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.

Ailenin, yaklaşık bir hafta önce İstanbul'dan Cide'ye taşındığı öğrenildi. Bu acı olay, kasaba sakinlerini derin bir üzüntüye boğarken, polis soruşturması devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.