Berk Arıkan , Soğuk Havaya Aldırış Etmeden Donmuş Göle Girdi

Berk Arıkan , Soğuk Havaya Aldırış Etmeden Donmuş Göle Girdi

BOLU'NUN SARILAN YAYLASI'NDA SOĞUK HAVAYA ALDIRIŞ ETMEDEN DONMUŞ GÖLE GİREN BERK ARIKAN GÖRÜNTÜLERİ SOSYAL MEDYADA İLGİ TOPLADI

Bolu'nun Sarıalan Yaylası'nda soğuk havaya meydan okuyan bir vatandaşın donmuş göle cesaretle girmesi, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Sarıalan mevkiindeki gölün buz tuttuğu günlerde gerçekleşen olay, doğaseverlerin dikkatini çekti. Görüntüleri kaydeden öğretmen Gökhan Bilen, donmuş göle cesur bir şekilde giren Berk Arıkan'ın o anlarını ölümsüzleştirdi.

bolu.jpg

Sarıalan Yaylası'nın muazzam manzarası dron ile havadan çekilirken, göle cesur bir dalış yapan Berk Arıkan'ın görüntüleri, sosyal medyada hızla yayıldı. Gökhan Bilen, Arıkan'ın bu cesur eylemini şu sözlerle anlattı: "Doğa içerikli videolar çekiyorum. Asıl mesleğim öğretmenlik. O gün niyetimiz, dronla güzel doğa videoları çekmekti. Fakat o esnada donmuş göl üzerinde yürüyen Berk Arıkan ile karşılaştık. Video çekmek istedik. Berk Arıkan da göle gireceğini söyledi. Onun üzerine göle girdiği anları kayda aldık. Hava soğuktu. Bize de tavsiye etti göle girmeyi. Biz onun kadar cesaretli değildik. Kayak sporu yapıyormuş kendisi. Hava gerçekten çok soğuktu. Biz montlarla o havada zor dururken onun göle girmesi efsaneydi."

Sosyal medyada hızla paylaşılan görüntüler, doğaseverler tarafından cesaret ve doğa aşkıyla ilgiyle karşılandı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.