Bayburt’ta Polis Kurban Pazarında Sahte Para Uyarısında Bulundu

Bayburt’ta Polis Kurban Pazarında Sahte Para Uyarısında Bulundu

KURBAN BAYRAMI DOLAYISIYLA BAYBURT'TA KURULAN CANLI HAYVAN PAZARINDA HAYVAN HIRSIZLIĞI, DOLANDIRICILIK VE SAHTE PARA OLAYLARINA KARŞI POLİSLER VATANDAŞLARI BİLGİLENDİRDİ, YAŞANABİLECEK OLUMSUZLUKLARA KARŞI BESİCİLERİ VE ALICILARI UYARDI

Kurban Bayramı dolayısıyla Bayburt'ta kurulan canlı hayvan pazarında hayvan hırsızlığı, dolandırıcılık ve sahte para olaylarına karşı polisler vatandaşları bilgilendirdi, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı besicileri ve alıcıları uyardı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, alışveriş yaparken dikkat edilmesi gereken hususlarda hatırlatmalarda bulundular. Paranın sahte olup olmadığının anlaşılması için uygulanması gereken basit yöntemleri satıcılara anlatan ekipler, sahte paranın özelliklerinin yer aldığı broşürleri dağıttılar. Ekipler, satıcılardan şüphelendikleri durumlar karşısında 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak ihbarda bulunmaları istediler.

Vatandaşların alışverişlerini güven içerisinde yapmalarının sağlanması amacıyla tedbirlerin aralıksız devam edeceği de Bayburt İl Emniyet Müdürlüğünce bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.