Sinan Burhan'dan Hazine Bakanı Berat Albayrak'a Destek

Sinan Burhan'dan Hazine Bakanı Berat Albayrak'a Destek

Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, "Ben milli ekonomi ve milli sanayide ısrar ederim derseniz sizi başarısız ilan ederler, linç ederler"

Bengü Türk TV'de yayınlanan ve Neşe Berber'in sunduğu "Para Politika" programına katılan Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak üzerinden milli ekonomi ve milli sanayinin hedef alındığını ifade etti.


Anadolu medyası olarak gerçekleri anlatmaya devam edeceklerini aktaran Burhan, Berat Albayrak'a olan saldırıların arkasında milli ekonomi ve milli sanayideki ısrar olduğunu dile getirdi. Burhan, "Damat, damat diyerek Berat Bey üzerinde atış yapıyorlar. Oysa hedef milli ekonomi ve milli sanayidir. Sayın Berat Albayrak değil başkası da bakan olsa ekonomi hedef olmaktan kurtulamayacaktır. Mesele bağımsız ve milli bir ekonomi meselesidir" dedi.


AK Parti hükümetleri döneminde bakanlık yapan bazı kişilerin faiz lobisinin dediğini yaptığını ve bu yüzden "Aferin" aldıklarını kaydeden Burhan, Berat Albayrak'ı kastederek "Ben milli ekonomi ve milli sanayide ısrar ederim derseniz sizi başarısız ilan ederler, linç ederler" şeklinde konuştu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.