YUSUFELİ BELEDİYESİ YENİ SÜPÜRGE TAKSİYE KAVUŞTU

YUSUFELİ BELEDİYESİ YENİ SÜPÜRGE TAKSİYE KAVUŞTU

Yusufeli Belediyesinde yenilikler devam ediyor. Belediye şimdi de temizlik hizmetlerinde kullanılmak üzere Süpürge Taksi’yi hizmete sundu.

 Yusufeli Belediyesinde yenilikler devam ediyor. Belediye şimdi de temizlik hizmetlerinde kullanılmak üzere Süpürge Taksi’yi hizmete sundu.

İlçede daha etkin ve modern usullerle bir temizlik yapmak amacıyla alınan süpürge taksi kullanılmaya başlandı. Elektrikli olması sulu ve sessiz çalışan özellikleri ile temizlik hizmetini kolaylaştıracak olan süpürge taksi, şehrin merkezinde araç yoğunluğu nedeniyle oluşan tozlu yolların temizliğini sağlayacak. Bu yönleriyle çevreci bir özelliğe sahip olan süpürge taksi görseli ile de ilçede beğeni topladı. 


 
Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin; “Ülkemizin büyük nüfuslu ilçelerinde belediyecilik adına ne varsa, ilçemizde de, araç, gereç, park, bahçe, sosyal aktiviteler, altyapı, üst yapı hizmet araçları yönünden, en modern, en hijyen, en hızlı çalışmaları şekilde bu hizmetleri sonuçlandırma noktasında yenilikçi çalışmalarımıza devam edeceğiz. İlçemizin görselliğini en temizliğini 24 saat olması gereken şeklide gösterecek olan temizlik ve çevre düzeni hizmetlerimizde vatandaşların memnuniyetini ve beklentilerini dikkate alarak bu gibi yenilikçi hizmet çalışmalarımız devam edecektir. ”dedi. 
Modern usullerle daha temiz bir ilçe için alınan Süpürge Taksi, sulu süpürme özelliği ile şehir merkezinde yoğunluk nedeniyle oluşan tozlu yolların temizliğinde de etkin bir temizlik sağlayacak. Elektrikli olması ve sessiz çalışma özelliği ile çevreci bir araç olan Süpürge Taksi görseli ile de beğeniliyor. Vatandaşlarımızın daha temiz bir Yusufeli’de yaşamaları için Yusufeli Belediyesi bundan sonrada daha etkin ve yoğun çalışmalarına devam edecek.
Haber: BAYRAM ALİ KAVALCI
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.