KARADENİZ SAHİL YOLU'NUN ARTVİN'İN HOPA-KEMALPAŞA İLÇELERİ ARASINDAKİ BÖLÜMÜNDE 3,5 AY ARADAN SONRA YİNE AYNI YERDE HEYELAN MEYDANA GELDİ

KARADENİZ SAHİL YOLU'NUN ARTVİN'İN HOPA-KEMALPAŞA İLÇELERİ ARASINDAKİ BÖLÜMÜNDE 3,5 AY ARADAN SONRA YİNE AYNI YERDE HEYELAN MEYDANA GELDİ

Karadeniz Sahil Yolu'nun Artvin'in Hopa-Kemalpaşa ilçeleri arasındaki bölümünde 3,5 ay aradan sonra yine aynı yerde heyelan meydana geldi.

Karadeniz Sahil Yolu'nun Artvin'in Hopa-Kemalpaşa ilçeleri arasındaki bölümünde 3,5 ay aradan sonra yine aynı yerde heyelan meydana geldi. Heyelanda bir tır zarar görürken, heyelan anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Alınan bilgiye göre, Hopa-Kemalpaşa arasındaki Karadeniz Sahil Yolu üzerinde sabah saatlerinde heyelan meydana geldi. Termik mevkii Esenkıyı Tır Parkı arasında taş ve toprak kütlelerinin kopması sonucu meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım çift taraflı olarak kapanırken, seyir halindeki bir tır zarar gördü. Heyelan nedeniyle karayolu ulaşıma kapanırken, Karayolları ekiplerinin çalışmasının ardından karayolu kontrollü olarak ulaşıma açıldı.

artvin-kemalpasaaa.jpg

Öte yandan 1 Temmuz 2022 tarihinde yine aynı noktada heyelan meydana gelmiş, bu olayda 3 tır kayalardan zarar görürken, tırlarda bulunan 1 kişi ölmüş, 2 kişi de yaralanmıştı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.