HOPA BELEDİYESİ ESKİ BAŞKANI  NEDİM CİHAN HAYATINI KAYBETTİ

HOPA BELEDİYESİ ESKİ BAŞKANI NEDİM CİHAN HAYATINI KAYBETTİ

2014-2019 yılları arasında AK Parti’den Hopa Belediye Başkanlığı yapan Nedim CİHAN, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

 Bir dönem AK Parti Hopa Belediye Başkanlığı yapan Nedim Cihan, sabah saatlerinde tedavi gördüğü hastahanede hayatını kaybetti.Ölüm haberini yasa boğdu.

 
 
 
Nedim CİHAN kimdir?
 
Nedim CİHAN Hopa Çavuşlu köyünde 1946 tarihinde doğdu. İlk ve orta öğretimi Çavuşlu ilk öğretim okulunda, liseyi ise Artvin’de bitirdikten sonra İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi ışık mühendislik fakültesini kazandı. 1972’de inşaat mühendisi olarak mezun oldu. ERG AŞ’de Keban Gökçekaya Yüksek gerilimli enerji nakil işinde şantiye şefi olarak çalışma hayatına başladı. İstanbul Hopalılar derneğinin kurucu üyesi ve 2 yıl yönetim kurulu üyeliği yaptı. Daha sonra kendi şirketinde   Teknik müdür olarak görev yaptı. 2003 yılında Adalet ve Kalkınma partisine üye oldu. 2004 Yerel yönetim seçimlerinde Hopa belediye başkanlığı için aday adayıydı. 2014 Yerel yönetim seçimleri için bir kez daha AK Parti’den Hopa belediye başkanlığına aday gösterildi ve başkan seçildi.  Bir dönem  görev yaptıktan sonra 2019 yerel seçimlerinde bir kez daha aday gösterildi fakat bu kez kazanamadı. 41 yıllık evli ve 3 Çocuk babasıydı..



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.