Cerattepe için flaş karar!

Cerattepe için flaş karar!

Artvin Belediyesi, sosyal paylaşım sitesinden Cerattape ile ilgili kararı duyurdu.

 Artvin Belediyesi'nin Facebook hesabından 'başbakanımızdan sevindirici haber başlığıyla yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’ndan Artvin halkına sevindirici haber. Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu Maden Şirketinin Artvin Cerattepe 'deki çalışmalarını Hukuki Süreç bitene kadar durdu. Artvin Heyetiyle yaklaşık 2 saat süren toplantıda Artvin’le İlgili bilgiler Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğluna aktarıldı ve şua nda Çankaya Köşkünde Sayın Bakanlarla toplantı devam ediyor."

ANKARA'DA ÖNEMLİ GÖRÜŞME

Bir süreden beri, eylemlere konu olan Artvin Cerattepe'deki, Cengiz İnşaat'a ait Eti Bakır'ın maden çalışması ile ilgili bugün Ankara'da önemli bir görüşme vardı.
Başbakan Davutoğlu'nun kabul ettiği heyette, Yeşil Artvin Derneği Başkanı Nur Neşe Karahan ve Genel Sekreter Bedrettin Kalın, AK Partili Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, AK Parti ve CHP Milletvekilleri, AK Parti, CHP ve MHP İl Başkanları, Artvin Ticaret Odası Başkanı, Memur-Sen İl Başkanı, Karadeniz Teknik Üniversitesi'nden hocalar yer aldı.

GÖRÜŞME İKİ SAAT SÜRDÜ

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun sabah saatlerinde Çankaya Köşkü'nde bir araya geldiği Artvin heyetiyle görüşmesinde, Artvin'in Cerattepe bölgesinde yürütülmesi planlanan madencilik faaliyeti ve son günlerde meydana gelen olaylar ele alındı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.