ÇALIŞMALAR CUMHURİYET MAHALLESİ’NDE DEVAM EDİYOR

ÇALIŞMALAR CUMHURİYET MAHALLESİ’NDE DEVAM EDİYOR

Yol Asfaltlama Çalışmaları Aralıksız Sürüyor

İl Özel İdaresi tarafından başlatılan ve Arhavi Belediyesi fen işleri ekipleri tarafından yürütülen yol asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Cumhuriyet Mahallesi sınırları içerisinde yer alan ve Kademe Ünitesi ile yeni yapılan beton köprü arasında sürdürülen çalışmaların bir kısmı tamamlandı.

Asfaltlama çalışmalarıyla yakından ilgilenen Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, çalışmaları gece gündüz bizzat yerinden takip ediyor. Son günlerde bazı köy ve mahallelerimizde ve ilçe merkezinde yapılan bu asfaltlama çalışmaları, bölgeye hitap eden ulusal basının da dikkatinden kaçmıyor. Yapılan asfaltlama çalışmalarını izlemek için bölgeye gelen Çay TV muhabirleri Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ile röpörtaj yaparak konu ile ilgili bilgiler alıyorlar.


Bu arada Akşam saatlerinde Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ile birlikte, AK Parti il ve ilçe teşkilatı başkanları Erkan Balta ve Ufuk Yıldız, tamamlanan çalışmaları gezerek incelemelerde bulundular.


İlk etapta ilçe hapishanesine kadar yapılan ve devam ettirilen yol asfaltlama çalışmaları ilçe halkı tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. Yapılan çalışmaların ardından yolların eski görünümünden kurtarılıp, daha estetik ve kullanışlı hale getirilmesi amaçlanıyor.









HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.