Artvin'in Yusufeli ilçesi Dereiçi köyünde yangın sürüyor

Artvin'in Yusufeli ilçesi Dereiçi köyünde yangın sürüyor- Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin:- "Yangında çok sayıda evin yanı sıra çok sayıda ahır zarar gördü: Can kaybımız yok"

Artvin'in Yusufeli ilçesi Dereiçi köyünde bugün saat 14.00 sıralarında çıkan yangın sürüyor.
200 haneli köyde yanan ev sayısı 17'ye yükselirken, yangında çok sayıda ahır ve baraka da zarar gördü. Yangınla ilgili açıklama yapan Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, "Yangın giderek büyüyor. Çok sayıda ev yanarak zarar gördü. 30'a yakın da ahırın zarar gördüğü belirtiliyor. Telef olan hayvanlar da var. Ancak vatandaşlarımızdan bir can kaybımız yok. Bölge zor bir bölge. Ekiplerimiz yangın söndürme çalışmalarını zor şartlarda sürdürüyor" dedi.

Çataklı’dan Artvin’de çıkan yangına ilişkin açıklama
İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, Artvin’in Yusufeli ilçesine bağlı olan Dereiçi Köyü’nde meydana gelen yangına ilişkin sosyal medya hesabı Twitter üzerinden bir açıklama yaptı.
İsmail Çataklı açıklamasında, “Artvin - Yusufeli İlçemize bağlı 170 haneli Dereiçi Köyü’nde bir evde başlayan yangın diğer evlere sıçramıştır. Gerekli müdahaleler AFAD koordinasyonunda yapılmaktadır. Can kaybı bulunmamaktadır. Söndürme çalışmaları devam etmektedir. Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun” ifadelerine yer verdi.

yangin.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.