ARTVİN'İN ŞAVŞAT İLÇESİNDE ARAÇLARINA BAĞLADIKLARI RAFTİNG BOTUYLA KAR ÜSTÜNDE KAYARAK ÇOCUKLAR GİBİ EĞLENDİLER

ARTVİN'İN ŞAVŞAT İLÇESİNDE ARAÇLARINA BAĞLADIKLARI RAFTİNG BOTUYLA KAR ÜSTÜNDE KAYARAK ÇOCUKLAR GİBİ EĞLENDİLER

Artvin'in Şavşat ilçesinde bir grup arkadaş araçlarının arkasına halat yardımıyla bağladıkları rafting botuyla kar üzerinde kayak yaptı.

"Artvin'in Şavşat İlçesi'nde Kar Üzerinde İlginç Eğlence: Rafting Botuyla Kayak"

Artvin'in Şavşat ilçesine bağlı Kocabey köyünde yaşayan bir grup arkadaş, bölgede etkili olan kar yağışını eğlenceye dönüştürdü. Karla kaplanan köy yollarını değerlendiren arkadaşlar, 4x4 araçlarının arkasına bağladıkları rafting botu ile kar üzerinde kayak yapma kararı aldı.

Toplamda yedi kişiden oluşan grup, halat yardımıyla bağladıkları rafting botu içerisine yerleşerek karla kaplı yollarda hızla ilerledi. Eğlenceli anları kayıt altına alan arkadaşlar, kayak yaparken yaşadıkları heyecanı ve komik anları sosyal medya hesaplarından paylaştı. Videoda, botun hızla kaydığı, sağa sola savrulduğu ve en sonunda yoldan çıkarak devrildiği anlar dikkat çekti.

Grubun paylaştığı ilginç görüntüler kısa sürede büyük ilgi gördü. Kayak macerasıyla kar üzerinde yaşadıkları keyifli anları sosyal medyada paylaşan arkadaşlar, bölgedeki yoğun kar yağışını bu özgün eğlenceyle unutulmaz kıldılar.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.