Artvin'deki Kazada Yaralanan Lale İnan'da Hayatını Kaybetti

Artvin'deki Kazada Yaralanan Lale İnan'da Hayatını Kaybetti

Artvin'de konserden dönen üniversite öğrencilerinin bulunduğu cipin kaza yapması sonucu 2 kişinin öldüğü trafik kazasında, ağır yaralanan Lale İnan da hayatını kaybetti.

 Artvin'de konserden dönen üniversite öğrencilerinin bulunduğu cipin kaza yapması sonucu 2 kişinin öldüğü trafik kazasında, ağır yaralanan 18 yaşındaki Lale İnan da hayatını kaybetti.

Artvin'de konserden dönen üniversite öğrencilerini taşıyan Mert Yener yönetimindeki 08 AL 700 plakalı cip, önceki gece Köprübaşı Mevkii'nde yol kenarında duran 08 K 0285 plakalı kamyona, daha sonra Karayolları yön levhasına çarptı. Kazada araçta bulunan Duygu Dağ, İbrahim Dabak, Lale İnan, Mert Yener, Barış Can Orhan ve Büşra Usta yaralandı. 112 Acil Servis ve AFAD ekipleri tarafından araçtan çıkarılan yaralılar, Artvin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralanan 19 yaşındaki Duygu Dağ ve 22 yaşındaki İbrahim Dabak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazada ağır yaralanan ve tedavisi sürdürülen 18 yaşındaki Lale İnan da bu Sabah hayatını kaybetti. İnan'ın cenazesinin memleketi Mersin'e gönderileceği belirtildi. Kazada yaralanan 19 yaşındaki Mert Yener, 19 yaşındaki Büşra Usta ve 19 yaşındaki Barış Can Orhan' ın tedavileri sürüyor.




HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.