Artvin'de Kaçakçılıkla Mücadelede Sıfır Tolerans: Borçka'da Mühimmat Kaçakçısına Geçit Yok

Artvin'de Kaçakçılıkla Mücadelede Sıfır Tolerans: Borçka'da Mühimmat Kaçakçısına Geçit Yok

ARTVİN'DE 9 EYLÜL 2024 TARİHİNDE BORÇKA İLÇESİ FINDIKLI KÖYÜ'NDE MÜHİMMAT KAÇAKÇILIĞI YAPTIĞI TESPİT EDİLEN H.G. İSİMLİ ŞAHSIN İKAMETİNDE YAKALAN YASA DIŞI MÜHİMMAT VE SİLAH YAPIMINDA KULLANILAN ÇEŞİTLİ MALZEMELER ELE GEÇİRİLDİ. H.G. TUTUKLANDI

Artvin İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele kapsamında yürüttükleri çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede, 9 Eylül 2024 tarihinde Borçka ilçesi Fındıklı Köyü'nde mühimmat kaçakçılığı yaptığı tespit edilen H.G. (51) isimli şahsın ikametinde kapsamlı bir arama gerçekleştirildi.

artvin-12.jpeg

Yapılan arama neticesinde, yasa dışı mühimmat ve silah yapımında kullanılan çeşitli malzemeler ele geçirildi. Ele geçirilenler arasında:

1 adet silah atölyesi,
2 adet tabanca markalama etiketi,
2 adet tabanca mermisi,
136 adet muhtelif tabanca/tüfek parçası,
238 adet silah yapımında kullanılan çeşitli teçhizat bulunuyor.
Şüpheli H.G., suçüstü yakalanarak adli makamlar tarafından tutuklandı ve Artvin Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi. Artvin İl Jandarma Komutanlığı, bölgedeki suç unsurlarına karşı yürüttüğü bu tür operasyonlarla kaçakçılık faaliyetlerine geçit vermemeye devam ediyor.

Artvin halkı, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadelede jandarma ekiplerinin etkin çalışmaları sayesinde huzur ve güven içinde yaşamaya devam ederken, yetkililer bu tür suçlara karşı sıfır tolerans politikasını sürdüreceklerini belirtti

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.