Artvin’de Cinayet: 1 Ölü

Artvin’de Cinayet: 1 Ölü

Artvin’in Borçka ilçesinde bir otelde meydana gelen olayda iki ortağın tartışması sonrasında ortaklardan birinin kardeşi olan otel çalışanlarından Coşkun Bozar hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, ilçedeki bir otelde iki ortaktan M.G. ve M.B. arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Otelin ortağı M.B.’nin otel çalışanı olan kardeşi Coşkun Bozar’a üç el ateş etti. Bozar, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

İlçedeki bir otelde ortak M.G. ve M.B. arasında tartışma çıktı. Tartışmaya M.B.’nin kardeşi Coşkun Bozar’da dahil oldu. M.G. tartışma esnasında Coşkun Bozar’a silahıyla 3 el ateş etti. Kafasından ve vücudunun çeşitli yerlerinden isabet alan Coşkun Bozar ağır şekilde yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis tarafından müdahale edildi. Buradan Borçka Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Coşkun Bozar kurtarılamadı. Coşkun Bozar'ın cesedi, Borçka Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Borçka İlçe Emniyet Amirliği olayın meydana geldiği otelde geniş güvenlik önlemi aldı. Otelde olay yeri inceleme çalışma yaparken, olay yerinden kaçan M.G. yakalanarak ilçe emniyet amirliğinde sorguya alındı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.