Artvin Valisi Doruk, Şehit Kabirleri ve Ailelerini Unutmadı

Artvin Valisi Doruk, Şehit Kabirleri ve Ailelerini Unutmadı

Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Kurban Bayramı dolayısıyla şehit kabirlerini ve ailelerini ziyaret etti.

Kurban Bayramı nedeniyle Artvin Valisi Yılmaz Doruk ve il protokolü Artvin şehitliğini ziyaret etti.
 
Kurban Bayramı arifesinde Garnizon Komutanlığı Şehitliği’ne yapılan ziyarete şehit aileleri ve gaziler, Vali Yılmaz Doruk, Garnizon Komutan Vekili Yaşar Aydın, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen, İl Müftüsü Hasan Güneş ve İl Jandarma Komutan Vekili Seydi Boz katıldı.
 
Vali Doruk ve il protokolü şehit kabirlerini ziyaret ederek kabirlere karanfil bıraktı. Ardından din görevlilerince Kuran-ı Kerim okundu ve hep birlikte dualar edildi.

Doruk, şehitlik ziyaretinin ardından Kırklareli'de 1981 yılında gerçekleştirilen "Sonbahar İlk Hedef Tatbikatı" sırasında F-5 savaş uçağının askeri birliğin üzerine düşmesi sonucu şehit olan Davut Polat'ın şehir merkezindeki baba evini ziyaret etti.
 
Vali Doruk, şehidin ailesiyle bir süre sohbet ederek başsağlığı diledi.
 
Şehidin  90 yaşındaki babasi Rıza  Polat’ın bir istek veya arzusunun olup olmadığını soran Doruk, “Devlet olarak her zaman şehit aileleri ve gazilerimizin yanlarındayız. "dedi. 
 
Şehidin babası Riza Polat ise  ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek,  devletin şehit ailelerine her zaman büyük değer verdiğini söyledi.


 




 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.