Artvin-Borçka Karayolunda Korkutan Kaza: 2 Ağır Yaralı

ARTVİN-BORÇKA KARAYOLUNDA MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA BİR TIR, KARŞI ŞERİDE GEÇEREK PİKAPLA ÇARPIŞTI. KAZADA 2 KİŞİ AĞIR YARALANDI

Olay, Borçka Opuca Mevkisi'nde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Borçka yönüne doğru seyir halinde olan bir tır, karşı yönden gelen Şaban Zeytin yönetimindeki pikabın yoluna girdi. Çarpışma sonucu her iki araçta büyük hasar meydana geldi.

Kazayı gören diğer sürücüler durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada ağır yaralanan sürücü Şaban Zeytin ve yanında bulunan Cengiz Selim, yapılan ilk müdahalenin ardından Borçka Devlet Hastanesi'ne, daha sonra ise Artvin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yapılan kontrollerde, Şaban Zeytin'in sol diz kapağının parçalandığı, sağ bacağında zedelenme, sol dirseğinde ve sağ kaburgalarında kırıklar tespit edildi. Pikapta bulunan Cengiz Selim ise boğazından ve yüzünden yaralandı.

Yaşadığı korku dolu anları ortopedi servisinde anlatan Şaban Zeytin, ağır darbeler aldığını belirtti. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Haber: Ziya Akyıldız

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.