Arhavi'de TIR, Otomobile Çarptı: 2 Ölü, 3 Yaralı

Arhavi'de TIR, Otomobile Çarptı: 2 Ölü, 3 Yaralı

Artvin Arhavi'de bir TIR, yola çıkan otomobile çarptı. Kazada otomobilde bulunan 2 kişi hayatı kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

Artvin'in Arhavi İlçesi'nde TIR yola çıkan otomobile çarptı. Kazada otomobilde bulunan 50 yaşındaki Sevim Kurt ile kardeşi 49 yaşındaki Selime Ulu hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

TIR, ANA YOLA ÇIKAN ARACA ÇARPTI

Kaza, saat 19.00 sıralarında Arhavi İlçesi Işıklar mevkii Karadeniz Sahil Yolu üzerinde meydana geldi. Artvin'den Rize yönüne giden Yüksel Tatar'ın kullandığı 08 K 0626 plakalı TIR, ana yola çıkan 60 yaşındaki Cafer Aksoy yönetimindeki 53 AT 005 plakalı otomobile çarptı. Otomobilde bulunan Sevim Kurt olay yerinde, kardeşi Selime Ulu ise kaldırıldığı Arhavi Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Yaralanan otomobil sürücüsü Cafer Aksoy, eşi 45 yaşındaki Şerife Aksoy ve 23 yaşındaki Neslihan Kurt, Arhavi ve Hopa Devlet hastanelerinde tedavi altına alındı.

KIZINI ZİYARETE GELMİŞTİ

Bu arada kazada hayatını kaybeden Sevim Kurt'un, Artvin Çoruh Üniversitesi Arhavi Meslek Yüksek Okulu'nda okuyan kızı Neslihan Kurt'u ziyaret için kız kardeşi Selime Ulu ile birlikte Niğde'den geldikleri öğrenildi.



Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.