Modern Mezbaha Projesi Rize'de Hızla Yükseliyor

Modern Mezbaha Projesi Rize'de Hızla Yükseliyor

MODERN MEZBAHA PROJESİ RİZE'DE HIZLA YÜKSELİYOR: RİZE BELEDİYE BAŞKANI RAHMİ METİN, İNŞAAT ALANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Rize'de şehrin ihtiyaçlarına cevap verecek modern bir mezbaha tesisinin yapımı için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin liderliğinde, Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Güven Aksoy, belediye meclis üyeleri ve ilgili esnaf odaları temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen inceleme ziyaretinde, inşaat alanındaki son durum değerlendirildi.

rize-belediye-1.jpeg

Başkan Metin, yapılan inceleme ziyaretinde yaptığı konuşmada, yıllardır şehirde görev yapmış kasap esnaflarının sürekli talepleri doğrultusunda böyle bir mezbaha projesinin hayata geçirildiğini belirtti. Projenin, bölgenin ihtiyacı olduğunu vurgulayan Metin, 900 metrekarelik bir alanda kurulan mezbahanın tamamlandığında modern ve hijyenik koşullarda hizmet vereceğini ifade etti. Mezbahada günlük 100 büyük baş ve 100 küçük baş hayvan kesiminin gerçekleştirilebileceğini dile getiren Metin, tesisin ayrıca biyolojik arıtma sistemi ile donatılacağını ve çevreye zarar vermeden çalışacağını belirtti.

rize-belediye-13.jpeg

Çorapçılar Mahallesi Salarha Yolu üzerinde, Temizlik İşleri Şantiyesi’nin yanındaki alanda başlanan inşaat çalışmalarının hızla devam ettiği görüldü. Başkan Metin, projenin üç ay içinde tamamlanmasını hedeflediklerini ve şimdiden ilin hayrına olacağına inandıklarını ifade etti.

rize-belediye-14.jpeg

Rize'de yapılan bu önemli yatırımın, şehrin temizlik ve hijyen standartlarını yükselteceği, aynı zamanda bölge esnafının da ekonomik anlamda destekleneceği öngörülüyor. Belediye yetkilileri, projenin tamamlanmasıyla birlikte bölge halkına daha kaliteli bir hizmet sunulacağını belirtiyor.

rize-belediye-16.jpeg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.