Büyük Birlik Partisi Rize İl Başkanı Ensar Özçelik; yaş çay fiyatı 20 tl üzerinde olsun

Büyük Birlik Partisi Rize İl Başkanı Ensar Özçelik; yaş çay fiyatı 20 tl üzerinde olsun

BBP RİZE İL BAŞKANI ENSAR ÖZÇELİK; GEÇTİĞİMİZ YIL KURU ÇAYA ARD ARDA YAPILAN TOPLAMDA YAKLAŞIK %100 ZAM OLMASINA RAĞMEN YAŞ ÇAY FİYATI ARTMADI. KURNAZLIK YAPTINIZ, ÜRETİCİYİ EZDİNİZ. BU YILDA AYNI PLANI UYGULAMAYIN.YAŞ ÇAY FİYATI 20 TL ÜZERİNDE OLSUN

BİR SEFERDE ÜRETİCİNİN LEHİNE FİYAT AÇIKLANSIN..

Bölgenin geçim kaynağı olan yaş çay fiyatının sezon açılmasına rağmen hala açıklanmamış olması, yetkililerin bu konuyu kulağından tuttuklarını gösteriyor. Üretici çay kesmeye başlamasına rağmen, yaş çay fiyatı belli değil..Cumhurbaşkanının memleketinde daha neleri göreceğiz.. 

 YAŞ ÇAY FİYATI 20 TL' NİN ÜZERİNDE OLSUN

Ekonomik anlamda ülke olarak zor zamanlardan geçiyoruz. Geçtiğimiz yıl kuru çaya ard arda yapılan toplamda yaklaşık %100 zam olmasına rağmen yaş çay fiyatı artmadı. Kurnazlık yaptınız, üreticiyi ezdiniz. Bu yılda aynı planı uygulamayın. 

ensar-ozcelik2.jpeg

 BU ŞEHİRDE MİTİNG YAPACAKSANIZ, ÇAY FİYATINI DÜZGÜN HESAPLAYACAKSINIZ! 

Bu söylemimden bütün Rizeli vatandaşlarımız demek istediğimizi anlamıştır. Üreticinin beklentisini karşılamazsanız sonuçlarını mitinglerinizde görürsünüz. Üretici diyorki ;bizi bankalara, özel sektöre, enflasyona, faize mahkum etmeyin. Bizim derdimize çare olun. İnşallah geçen sezon yapılan hatalar bu sezon yapılmaz..

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.