Ankara Rize Günlerinde ‘Nayla Altı Sohbetleri’nde Rize Her Yönüyle Ele Alınıyor

ANKARA RİZE GÜNLERİNDE ‘NAYLA ALTI SOHBETLERİ’NDE RİZE MİLLETVEKİLİ MUHAMMED AVCI , RİZE VALİSİ İHSAN SELİM BAYDAŞ VE RİZE BELEDİYE BAŞKANI RAHMİ METİN RİZE İÇİN DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞTI

Ankara’da Rize rüzgarı esmeye devam ediyor. Rize Belediyesi, Rize Valiliği ve Rize Dernekler Federasyonu organizasyonu ile "Size Bize Herkese Rize"  sloganıyla Ankara Başkent Millet Bahçesinde düzenlenen Rize Tanıtım Günleri renkli görüntülere sahne oluyor. Rize’de çay tarımının 100’üncü yılı, Turizm ve Lojistik Demiryolu, Gastronomi ve Pastacılık, Sıfır Atık, Dört Mevsim Rize ve İklim Dostu Rize temalarının vurgulandığı kapsamlı Rize Günleri’nde kent her yönüyle tanıtılıyor. 
Etkinlikte ‘Nayla Altı Sohbetleri’ adıyla Rize temalı söyleşi programları gerçekleştiriliyor. Rize’nin her yönüyle ele alınacağı söyleşi programının konukları ise Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Ak Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı ve Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin oldu. Programın Moderatörlüğünü de Ankara Rize Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Muammer Bostan, yaptı.


RAHMİ METİN: “ANKARA’NIN COŞKUSU HER ZAMAN FAZLA OLUYOR”
Nayla altı sohbetinde ilk konuşan isim Rize Belediye Başkanı Rahmi Metindi… Başkan Metin, dokuz yıl aranın ardından düzenlenen Ankara Rize Tanıtım Günlerinde Rize’nin bütün dinamiklerinin tanıtıldığını söyledi.


MUHAMMED AVCI: “RİZE TÜM RENKLERİYLE BİR BÜTÜN”
Rize’den övgü dolu sözlerle bahseden Ak Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Ankara’da ki hemşehrileri ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.


Avcı: “HUZUR ÜRETEMEDİĞİNİZ ZAMAN YATIRIM ÜRETEMİYORSUNUZ”
Milletvekili Avcı, Cumhuriyetin 100. Yılında Rize için önemli olan üç başlığı sıraladı.


VALİ BAYDAŞ: “HEMŞERİ GÜNÜ ETTKİNLİKLERİNİ EN İYİ YAPAN İLLERDEN BİR TANESİYİZ”
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş ise, Ankara’da ki Rize günlerinin Rize’ye yansıması gerektiğine dikkat çekti.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.