Samsun'da Badmintonda Aileler Yarıştı

Samsun'da Badmintonda Aileler Yarıştı

SAMSUN AİLELER ARASI BADMİNTON ŞAMPİYONASI, YOĞUN BİR KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ. ANNE ÇOCUK, BABA ÇOCUK VE KARI KOCA KATEGORİLERİNDE YAPILAN ŞAMPİYONADA DERECEYE GİRENLER DÜZENLENEN TÖRENLE ÖDÜLLERİNİ ALDILAR

Samsun Aileler Arası Badminton Şampiyonası, yoğun bir katılımla gerçekleşti. Anne çocuk, baba çocuk ve karı koca kategorilerinde yapılan şampiyonada dereceye girenler düzenlenen törenle ödüllerini aldılar.

Aileler arası Badminton Şampiyonası Atakum Sporcu Fabrikasında düzenlendi. Yoğun bir katılım ile gerçekleşen turnuvanın sonunda kazananlara ödüllerini Badminton İl Temsilcisi Semih Üzer ve Tesis Amiri Eyüp Aydoğan takdim etti.

Anne Çocuk kategorisinde Şevval-Refiye Kalaycıoğlu birinci olurken, Selin Ağan – Ayaz Kılıç ikinci, Hazal-Mina Coşkun üçüncü ve Gülsüm-alperen Güven dördüncülüğü elde etti.

Renkli görüntüler yaşandığı şampiyonanın Baba Çocuk kategorisinde Selim-Kerim Kara şampiyonluğu elde etti. İzzet-Tuğba Öksüz ikinci, Eren Tunç-Seçkin Minteş üçüncü ve Olgun-Pera Gök dördüncü oldu.

Karı Koca kategorisinde ise Hüseyin –Zeynep Yeşilyurt çifti şampiyonluk madalyasını kazanırken, Hande-Olgun ikincilik, Doğan-Zehra Özturan üçüncülük ve Seçkin-Deniz Minteş çifti dördüncülük kupasının sahipleri oldu.

Samsun'da Badmintonda Aileler Yarıştı

Samsun'da Badmintonda Aileler Yarıştı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.