Jallow’un Yeni Takımı Belli Oldu

Jallow’un Yeni Takımı Belli Oldu

Eski Rizespor’lu Jallow’un Yeni Takımı Belli Oldu..

Eski Rizespor’lu Jallow’un Yeni Takımı Belli Oldu

Ç.Rizespor’un  iki sezon önce Danimarka’nın Brondby takımından transfer ettiği ve 1,5 sezon boyunca yeşil-mavili forma altında gösterdiği mücadele ile taraftardan büyük takdir alan Gambiyalı forvet oyuncu Ousman Jallow tekrar Danimarka ligine döndü.

Geçen sezon yaşadığı şansız sakatlık sonrası sözleşmesi dondurulan Jallow, bu sezonun ilk devresinde tedavisini tamamlayarak tekrar yeşil sahalara dönmeye hazırlanıyor.

Rize`ye Geldiği Lige Geri Döndü

Danimarka ligi takımlarında SønderjyskE’le idmanlara çıkan Ousman Jallow antrenmanlarda göstereceği performansa göre Danimarka  kulübüyle sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Hatırlanacağı gibi Gambiyalı oyuncu geçen sezon devre arasında ön çapraz bağlarından ameliyat olmuş ve sezonu kapatmak zorunda kalmıştı.

SønderjyskE takımı teknik patronu Ole Nielsen yaptığı açıklamada;” Jallow’u biz Brondby forması ile bu ligde tanıyoruz. Kendisi Türkiye’de Ç.Rizespor forması altında başarılı maçlar oynadı. Ne var ki ağır bir sakatlık sonrası tam olarak hazır değil. Bizimle birlikte iki hafta idmanlara çıkacak. Umut ediyorum ki antrenmanlarda bize sunacağı enerji dolu performansı bizi memnun edecektir. O her takıma lazım olan yüreğini ortaya koyan bir oyuncu” dedi.

Haber: Selim Denizlap

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.